Prof. dr. Renske Keizer

Hoogleraar Familiesociologie

Renske Keizer is hoogleraar Familiesociologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (afdeling Sociologie). In 2017 verkreeg zij zowel een NWO VIDI subsidie als een ERC Starting Grant om dit omvangrijke onderzoek te financiëren.

Dr. Katrien Helmerhorst

Hoofdonderzoeker 3HOEK onderzoek

Katrien Helmerhorst is werkzaam als postdoc onderzoeker aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (afdeling Sociologie). Zij is dagelijks coördinator van dit onderzoek. Katrien is gepromoveerd in de pedagogiek (Universiteit van Amsterdam) en doet veel onderzoek naar de interacties tussen opvoeders en kinderen.

Drs. Lisa van der Storm

Hoofdonderzoeker 3HOEK onderzoek

Lisa van der Storm is werkzaam als promovendus aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (afdeling Sociologie). Zij is dagelijks coördinator van dit onderzoek. Lisa heeft haar research master in de pedagogiek behaald (Universiteit van Amsterdam) en heeft veel ervaring met het observeren van ouder-kind interacties.

Dr. Nicole Lucassen

Onderzoeker 3HOEK onderzoek

Nicole Lucassen is werkzaam als universitair docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (afdeling Pedagogiek). Zij is een van de vaste onderzoekers van dit onderzoek. Nicole is gepromoveerd in de pedagogiek (Leiden Universiteit) en is expert op gebied van ouder-kind interacties.

Iman Kichouhi

Onderzoekersmedewerker 3HOEK onderzoek

Iman Kichouhi is studente Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Iman heeft meegewerkt aan de werving van ouders in Rotterdam en omstreken en is één van de onderzoekers die de huisbezoeken heeft gedaan. Verder helpt Iman met de verwerking van de video-data die is verzameld tijdens de huisbezoeken.

Emma Gomaa

Onderzoekersmedewerker 3HOEK onderzoek

Emma Gomaa is studente Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Emma heeft meegewerkt aan de werving van ouders in Rotterdam en omstreken en is één van de onderzoekers die de huisbezoeken heeft gedaan. Verder helpt Emma met de verwerking van de video-data die is verzameld tijdens de huisbezoeken.

Sophie Fransen

Onderzoekersmedewerker 3HOEK onderzoek

Sophie Fransen is studente Pedagogiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sophie heeft meegewerkt aan de werving van ouders in Rotterdam en omstreken en is één van de onderzoekers die de huisbezoeken heeft gedaan. Verder helpt Sophie met de verwerking van de video-data die is verzameld tijdens de huisbezoeken.

Lonneke Elzinga

Onderzoekersmedewerker 3HOEK onderzoek

Lonneke Elzinga is studente Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Lonneke helpt met de verwerking van de data die is verzameld tijdens de huisbezoeken.

Amber Kroon

Onderzoekersmedewerker 3HOEK onderzoek

Amber Kroon is studente Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Amber helpt met de verwerking van de data die is verzameld tijdens de huisbezoeken.

Emma van Doorn

Onderzoekersmedewerker 3HOEK onderzoek

Emma van Doorn is studente Pedagogiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Emma helpt met de verwerking van de data die is verzameld tijdens de huisbezoeken.